Συγχαρητήρια Επιστολή στον διακριθέντα μαθητή Σταύρο Τσόμπλο ( Β’ τάξη ) του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού και σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές που συμμετείχαν στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ελλάδα-Κύπρος -Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες» για το Σχ. Έτος 2017-18

Το Δ.Σ. της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου μας συγχαίρει όλες τις μαθήτριες και μαθητές που συμμετείχαν στον4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ελλάδα-Κύπρος -Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες» για το Σχ. Έτος 2017-18, όπου ασχέτως του αποτελέσματος και πέρα από το άμεσο όφελος σε σχέση με την παρουσία τους στον διαγωνισμό αποκόμισαν μια επιπλέον πολύτιμη εμπειρία στη ζωή τους.

Ιδιαιτέρως συγχαίρει τον διακριθέντα μαθητή Τσόμπλο Σταύρο (Β´τάξη) και την οικογένειά του , που τιμήθηκε με το 1ο Βραβείο, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, με την αγιογραφία με τίτλο: «¶γιος Λάζαρος: Επίσκοπος Κύπρου».

Θα επιθυμούσαμε επίσης να συγχαρούμε τον Δ/ντή του 1ου ΕΠΑΛ κ. Ευάγγελο Σαρέλλη, τον Σύλλογο Διδασκόντων και φυσικά τις καθηγήτριες κ.Πετσιμέρη Ειρήνη(Φιλόλογος) και κ. Γεωργοπούλου Αικατερίνη ( Διοίκηση Επιχειρήσεων), οι οποίες εκτός από την καλλιέργεια και μετάδοση γνώσεων στους μαθητές, ανέλαβαν υποστηρίξουν, να δρομολογήσουν και να υλοποιήσουν τη συμμετοχή των μαθητών τους στον πιο πάνω διαγωνισμό, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να αναδείξουν και σε άλλους εξίσου σημαντικούς τομείς τις δεξιότητές τους.


Η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας

Σχολικής Επιτροπής

Δήμου Δάφνης-Υμηττού

ΓΕΩΡΓΙΑ Γ.ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 

http://www.dafni-ymittos.gov.gr

Προβλήθηκε 560 φορές

Φωτιά στη Βάρη: Εκκενώνονται τα χωριά SOS

Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης στον ΘΕΜΑ 104,6: Στο γηροκομείο βρίσκονται 120 άνθρωποι - Διευθυντής παιδικών χωριών SOS στον ΘΕΜΑ 104,6: Περίπου 100 τα άτομα που απομακρύνθηκαν - Για την κατάσβεση επιχειρούν 25 πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ.Ποσειδώνος λόγω εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 08.07.2020 και κατά τις ώρες 02.00΄ έως 05.00΄ θα πραγματοποιηθεί πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λ.Καλαμακίου, περιοχής Δήμου Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.