Συγχαρητήρια Επιστολή στον διακριθέντα μαθητή Σταύρο Τσόμπλο ( Β’ τάξη ) του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού και σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές που συμμετείχαν στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ελλάδα-Κύπρος -Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες» για το Σχ. Έτος 2017-18

Το Δ.Σ. της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου μας συγχαίρει όλες τις μαθήτριες και μαθητές που συμμετείχαν στον4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ελλάδα-Κύπρος -Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες» για το Σχ. Έτος 2017-18, όπου ασχέτως του αποτελέσματος και πέρα από το άμεσο όφελος σε σχέση με την παρουσία τους στον διαγωνισμό αποκόμισαν μια επιπλέον πολύτιμη εμπειρία στη ζωή τους.

Ιδιαιτέρως συγχαίρει τον διακριθέντα μαθητή Τσόμπλο Σταύρο (Β´τάξη) και την οικογένειά του , που τιμήθηκε με το 1ο Βραβείο, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, με την αγιογραφία με τίτλο: «Άγιος Λάζαρος: Επίσκοπος Κύπρου».

Θα επιθυμούσαμε επίσης να συγχαρούμε τον Δ/ντή του 1ου ΕΠΑΛ κ. Ευάγγελο Σαρέλλη, τον Σύλλογο Διδασκόντων και φυσικά τις καθηγήτριες κ.Πετσιμέρη Ειρήνη(Φιλόλογος) και κ. Γεωργοπούλου Αικατερίνη ( Διοίκηση Επιχειρήσεων), οι οποίες εκτός από την καλλιέργεια και μετάδοση γνώσεων στους μαθητές, ανέλαβαν υποστηρίξουν, να δρομολογήσουν και να υλοποιήσουν τη συμμετοχή των μαθητών τους στον πιο πάνω διαγωνισμό, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να αναδείξουν και σε άλλους εξίσου σημαντικούς τομείς τις δεξιότητές τους.


Η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας

Σχολικής Επιτροπής

Δήμου Δάφνης-Υμηττού

ΓΕΩΡΓΙΑ Γ.ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 

http://www.dafni-ymittos.gov.gr

Προβλήθηκε 1144 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.