Συγχαρητήρια Επιστολή στον διακριθέντα μαθητή Σταύρο Τσόμπλο ( Β’ τάξη ) του 1ου ΕΠΑΛ Υμηττού και σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές που συμμετείχαν στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ελλάδα-Κύπρος -Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες» για το Σχ. Έτος 2017-18

Το Δ.Σ. της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου μας συγχαίρει όλες τις μαθήτριες και μαθητές που συμμετείχαν στον4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ελλάδα-Κύπρος -Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες» για το Σχ. Έτος 2017-18, όπου ασχέτως του αποτελέσματος και πέρα από το άμεσο όφελος σε σχέση με την παρουσία τους στον διαγωνισμό αποκόμισαν μια επιπλέον πολύτιμη εμπειρία στη ζωή τους.

Ιδιαιτέρως συγχαίρει τον διακριθέντα μαθητή Τσόμπλο Σταύρο (Β´τάξη) και την οικογένειά του , που τιμήθηκε με το 1ο Βραβείο, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, με την αγιογραφία με τίτλο: «Άγιος Λάζαρος: Επίσκοπος Κύπρου».

Θα επιθυμούσαμε επίσης να συγχαρούμε τον Δ/ντή του 1ου ΕΠΑΛ κ. Ευάγγελο Σαρέλλη, τον Σύλλογο Διδασκόντων και φυσικά τις καθηγήτριες κ.Πετσιμέρη Ειρήνη(Φιλόλογος) και κ. Γεωργοπούλου Αικατερίνη ( Διοίκηση Επιχειρήσεων), οι οποίες εκτός από την καλλιέργεια και μετάδοση γνώσεων στους μαθητές, ανέλαβαν υποστηρίξουν, να δρομολογήσουν και να υλοποιήσουν τη συμμετοχή των μαθητών τους στον πιο πάνω διαγωνισμό, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να αναδείξουν και σε άλλους εξίσου σημαντικούς τομείς τις δεξιότητές τους.


Η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας

Σχολικής Επιτροπής

Δήμου Δάφνης-Υμηττού

ΓΕΩΡΓΙΑ Γ.ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 

http://www.dafni-ymittos.gov.gr

Προβλήθηκε 507 φορές

Σοκ στον Βύρωνα: ''Έχασαν'' 3χρονο κοριτσάκι μέσα από παιδικό σταθμό - BINTEO

Μία νέα καταγγελία για παιδικό σταθμό βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά «πρωταγωνίστρια» ήταν ένα κοριτσάκι μόλις τριών ετών, το οποίο φέρεται να βγήκε στον δρόμο χωρίς κανείς να το αντιληφθεί.