Άρχιζει να εφαρμόζεται σταδιακά και στους υπόλοιπους σταθμούς του μετρό το κλείσιμο των πυλών.

Έτσι αυτή την Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018, οι μπάρες αναμένεται να κλείσουν σε άλλους 15 σταθμούς του Μετρό.

Όπως και στους υπόλοιπους σταθμούς, μία μπάρα τουλάχιστον θα παραμείνει ανοικτή, ώστε να διέρχονται οι δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης.

Πρόκειται για τους σταθμούς:

-Ταύρος και Μαρούσι στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ),

-Ανθούπολη, Περιστέρι, Σεπόλια, Ηλιούπολη, Άλιμος, Αργυρούπολη, Ελληνικό στη γραμμή 2

-Αγ. Μαρίνα, Κεραμεικός, Χολαργός, Νομισματοκοπείο, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι στη γραμμή 3

Τι θα γίνει με τον σταθμό «Σύνταγμα»
Οι μπάρες την Κυριακή 11 Μαρτίου αναμένεται να είναι κλειστές όλη την ημέρα, ενώ από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 14 Μαρτίου θα είναι ανοικτές από τις 6:00 – 10:00 και τις 15:00 – 19:00.

Να υπενθυμίσουμε τέλος, πως κλειστές παραμένουν οι μπάρες εδώ και καιρό στους σταθμούς Άγιος Αντώνιος και Άγιος Δημήτριος στη γραμμή 2 και Αεροδρόμιο, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ελαιώνας και Αιγάλεω στη γραμμή 3.

Το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στο μεταξύ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα την πώληση του νέου ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Το εισιτήριο θα είναι πλήρως διαλειτουργικό και θα επικυρώνεται στις πύλες του προαστιακού, του μετρό, του ηλεκτρικού και των λεωφορείων.

Οι επιβάτες θα προμηθεύονται το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε όλα τα εκδοτήρια της εταιρείας στην Αττική, ενώ αυτό θα μπορεί να αποθηκεύει προϊόντα κομίστρου τόσο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Προαστιακό) όσο και του ΟΑΣΑ.

Θα μπορεί να επαναφορτιστεί, εκτός από τα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε αυτά του ΟΑΣΑ και στα αυτόματα εκδοτικά μηχανήματα που βρίσκονται σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού.

Το εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς για 90 λεπτά, όπως όλα τα υπόλοιπα προϊόντα κομίστρου του ΟΑΣΑ.

Πηγή: Athens Transport 

Προβλήθηκε 1115 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.