5η θέση για Ευαγγελία Πλατανιώτη - Εβελίνα Παπάζογλου

Εντός των τειχών 11 Μαρτίου 2018

To 8ο Ανοιχτό Γαλλικό πρωτάθλημα στο Παρίσι Καλλιτεχνικής - Συγχρονισμένης κολύμβησης (που συμπεριλαμβάνεται στη σειρά των World Series της FINA) τελείωσε με όμορφη και ευχάριστηση είδηση.

Μετά την  5η και 6η θέση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο Τεχνικό και Ελεύθερο Σόλο,  το ντουέτο μας Ευαγγελία Πλατανιώτη - Εβελίνα Παπάζογλου στο Ελεύθερο πρόγραμμα του αγωνίσματος κατέκτησε την 5η θέση με 87.4667 βαθμούς. (σε σύνολο 31 ομάδων)

Χρυσό το ντουέτο της Κίνας (WANG Liu Yi IA - WANG Qian Yi) με 92.5667 βαθμούς Αργυρό το ντουέτο της Ουκρανίας (SAVCHUK Anastasiya - YAKHNO Yelyzaveta) με 91.6000 βαθμούς - Χάλκινο το ντουέτο της Ιαπωνίας (NUI Yukiko - NAKAMAKI Kanami) με 91.3000 βαθμούς.

Προβλήθηκε 1174 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.