του Μιχάλη Τεζάρη.

Άγριο περιστατικό με οπαδικό "χρώμα" σημειώθηκε στις 21:40 το βράδυ της Κυριακής σε καφετέρια στην πλατεία του Μοσχάτου. Περίπου 30 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους που έφτασαν συντεταγμένα στο σημείο, επιτέθηκαν σε θαμώνες που εκείνη τη στιγμή παρακολουθούσαν τον ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, τραυματίζοντας τρεις άτομα.

Οι δράστες τα έκαναν "γυαλιά-καρφιά" προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και στην καφετέρια, σπάζοντας τραπέζι, καρέκλες και τζαμαρίες.

Στη συνέχεια και πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία, οι άγνωστοι απομακρύνθηκαν από την καφετέρια και μετέβησαν σε κοντινή απόσταση όπου είχαν αφήσει τις μοτοσικλέτες τους και απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών κάνουν αναφορά για ένα ακόμη οπαδικό επεισόδιο μεταξύ οπαδών, σε έναν "πόλεμο" που το τελευταίο διάστημα έχει λάβει ανησυχητικές καταστάσεις.

www.newpost.gr 

Προβλήθηκε 958 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.