Εκρήξεις σε ΑΤΜ τραπεζών σε Γλυφάδα και Μενίδι.

Στα πέριξ 20 Μαρτίου 2018

Οι άγνωστοι έβαλαν στόχο δυο μηχανήματα και με τη μέθοδο της διοχέτευσης αερίου προκάλεσαν έκρηξη για να αρπάξουν τις κασετίνες με τα μετρητά.

Το περιστατικό στα Νότια Προάστεια σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 4.

Οι άγνωστοι πλησίασαν στις 3:55 τα μηχανήματα που βρίσκονται στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη συμβολή της οδού Πρίγκιπος Πέτρου με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης 175, προκάλεσαν έκρηξη, πήραν τις κασετίνες και εξαφανίστηκαν.

Λίγο νωρίτερα, άγνωστοι αποπειράθηκαν να χτυπήσουν ΑΤΜ στην περιοχή των Αχαρνών χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται, ότι οι συγκεκριμένες επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν λίγα 24ωρα μετά από την εξάρθρωση της δεύτερης μεγάλης συμμορίας που χτυπούσε ΑΤΜ σε Αθήνα και επαρχία

Πηγή:iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 862 φορές

ΣΠΑΥ: ''ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ''

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), με σταθερή στρατηγική κατεύθυνση τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επιχειρησιακών του μέσων, προχωρά στη μετάβαση από το αναλογικό στο νέο ψηφιακό δίκτυο ραδιοεπικοινωνιών VHF.