Στο κατάμεστο Πολιτιστικό - Συνεδριακό κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης" το Σάββατο (17/03/2018), ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης "Γρηγόρης Λαμπράκης" πραγματοποίησε τις βραβεύσεις αθλητών και προπονητών καθώς και όλων των συντελεστών που συνέβαλαν για τις νίκες που πέτυχαν το έτος 2017.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τίμησε ως ελάχιστη τιμή για την προσφορά του στον Αθλητισμό, των 4 φορές Παραολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών, κ. Παύλο Μάμαλο, ο οποίος με την συγκινητική του ομιλία για την "δύναμη της θέλησης" προκάλεσε το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Την εκδήλωση άνοιξε, η παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα Γενικής Γυμναστικής της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων με το πρόγραμμα ¨ΛΥΚΟΙ¨ η οποία κατέλαβε το χρυσό μετάλλιο στο WORLD GYM 2017, εντυπωσιάζοντας το κοινό με το άρτια εκτελεσμένο πρόγραμμά τους.

Ο Πρόεδρος του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. κ. Γιώργος Καλιντέρης στον σύντομο χαιρετισμό του, ορμώμενος από το πρόγραμμα των ¨ΛΥΚΩΝ¨, οι οποίοι κυριαρχούν με την υπεροχή, την δύναμη και το ομαδικό πνεύμα τους, ανέφερε ότι έχουμε αποδείξει ως λαός, πως ενωμένοι όπως η αγέλη των λύκων μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να φτάνουμε στην κορυφή του κόσμου!

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι 250 και πλέον αθλητές της πόλης μας οι οποίοι διακρίθηκαν στα Πανελλήνια, Βαλκανικά, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Ο Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. απένειμε επίσης τιμητικές πλακέτες, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στον Ελληνικό Αθλητισμό στον κ. Τεό Λοράντο τον προπονητή της Εθνικής ομάδας πόλο εφήβων όπου το 2017 ανέβασε την γαλανόλευκη στο υψηλότερο βάθρο στου κόσμου, στον κ. Γιώργο Γιούπη πανελληνιονίκη της κλειστής κωπηλατικής ομάδας με πολλές διακρίσεις στο εξωτερικό, όπως επίσης και τον κ. Γιάννη Νικολακόπουλο επίσης αθλητή της ίδιας ομάδας.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης συγχαίρει όλους τους αθλητές του, και τους προτρέπει ποτέ να μην σταματήσουν να κυνηγούν το όνειρό τους, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς και τους προπονητές τους.

Την εκδήλωση επίσης τίμησε με την παρουσία της, η βουλευτής Β΄ Αθήνας και υπεύθυνη τομέα αθλητισμού της Ν.Δ. κα. Άννα Καραμανλή 

Προβλήθηκε 698 φορές