Ένα βίντεο σοκ κυκλοφόρησε ευρύτατα τα ξημερώματα της Κυριακής στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προκαλώντας οργή και αποτροπιασμό.

Δείχνει (μάλλον), δύο στρατιώτες του ελληνικού στρατού να αρπάζουν ένα σκυλάκι, να το κακοποιούν με κάποιο τρόπο και στη συνέχεια να το πετούν σε έναν γκρεμό. (video εδώ)

Η σκηνή έχει γυριστεί με κινητό μάλλον μέσα σε στρατόπεδο.

Παραμένει άγνωστος ο χρόνος που διαδραματίστηκε το γεγονός καθώς και ο τόπος.

Το βίντεο και άλλο υλικό έχει ήδη τεθεί στην διάθεση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να εντοπιστούν εκείνοι που ανάρτησαν το βίντεο.

Επίσης το γεγονός αναμένεται να απασχολήσει και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθώς αυτή η βαρβαρότητα προφανώς διεξήχθη εντός στρατοπέδου από στρατιωτικούς.

zougla newsroom 

Προβλήθηκε 813 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί - Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ