Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 21.00 στο ύψος της πλατείας Μαβίλη.

Ένα ταξί συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και στο σημείο επικράτησε πανικός.

Οι δύο οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους, που μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών και αμέσως κλήθηκαν ασθενοφόρα και η αστυνομία.

Στο ρεύμα καθόδου της Κηφισίας άρχισε να δημιουργείται μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων, με τους οδηγούς να προσπαθούν να μάθουν τι έχει συμβεί.

Ο απεγκλωβισμός των οδηγών

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο οδηγοί απεγκλωβίστηκαν λίγο μετά τις 21.30 και διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό. Και οι δύο έχουν τραυματιστοί σοβαρά.

Οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας τους.

Τα αίτια του τροχαίου δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Η κυκλοφορία μετά από ώρα άρχισε να ομαλοποιείται στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας…

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 949 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. - Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.