ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Εντός των τειχών 28 Μαρτίου 2018

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Όπως γνωρίζετε σε όλους τους Δήμους της χώρας έληξαν οι συμβάσεις των παρατασιούχων εργαζομένων με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια έλλειψη προσωπικού στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου ο Δήμος Ηλιούπολης θα αποκτήσει πλέον μόνιμο προσωπικό στην καθαριότητα.

Ήδη γίνεται μια γιγαντιαία προσπάθεια από τις υπηρεσίες του Δήμου για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Επίσης η Δημοτική Συγκοινωνία δεν θα λειτουργήσει το διάστημα 2-13 Απριλίου.

Μέχρι τότε (δηλαδή τις επόμενες 15 ημέρες) παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε τυχόν καθυστερήσεις που θα δημιουργηθούν στην αποκομιδή κλαδιών, ογκωδών και απορριμμάτων και παρακαλούμε τον περιορισμό της απόρριψης τους.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης

Βασίλης Βαλασόπουλος 

Προβλήθηκε 1051 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025