Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δράστες της δολοφονίας του 54χρονου στο Νέο Κόσμο

Στα πέριξ 29 Μαρτίου 2018

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κατάφερε να εξιχνιάσει την δολοφονία του 54χρονου που είχε σημειωθεί τον Ιούνιο του 2016 στον Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα διέδιδε ότι είχε πλούσια οικονομική επιφάνεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 54χρονος είχε εντοπιστεί νεκρός φέροντας χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ η σορός του ήταν σκεπασμένη με ρούχα.

www.enikos.gr 

Προβλήθηκε 879 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.