Tην Κυριακή 1 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο της Ηλιούπολης θα διεξαχθεί ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Χαραυγιακός εναντίον Γ.Σ. Ηλιούπολης και το θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη.

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ. Ηλιούπολης, αλλά και ιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα αθλητικά κέντρα στο Σεντ Λούις αλλά και Διευθυντής των Ακαδημιών Παναθηναϊκός, κ. Νικόλας Καρύδης προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις – στήριξη στην ομάδα του αλλά και μήνυμα για καλό ποδόσφαιρο σε φίλαθλο πνεύμα.

Ο κ. Καρύδης από το Μαϊάμι όπου βρίσκεται τόνισε:

«Αν και είμαι χιλιάδες μίλια μακριά η καρδιά μου είναι κοντά στην ομάδα μας.

Πιστεύω στους παίκτες και έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας.

Θέλω οι ποδοσφαιριστές μας να δείξουν πάθος, δύναμη και συγκέντρωση στο ντέρμπι με τον Χαραυγιακό και φυσικά τη νίκη. Εύχομαι οι δύο ομάδες να προσφέρουν πολύ καλό και ποιοτικό παιχνίδι, χωρίς ακρότητες στο φίλαθλο κόσμο της Ηλιούπολης και η καλύτερη ομάδα ας κερδίσει το παιχνίδι. Στα πλαίσια του ‘ευ αγωνίζεσθε’ σεβόμαστε τον Χαραυγιακό και ελπίζω κι εκείνος να σέβεται την Ηλιούπολη.

Για μένα η Ηλιούπολη είναι η οικογένειά μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να της κάνει κακό. Τη στηρίζω και θα συνεχίσω να την στηρίζω και την επόμενη χρονιά με την βοήθεια του κόσμου που την αγαπάει και την πιστεύει».

Και έκλεισε με ένα διπλό μήνυμα για τον αγώνα «πάμε για τη νίκη» και για την ομάδα «όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε ξανά την Ηλιούπολη μεγάλη».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ (https://www.ekirikas.com

Προβλήθηκε 1333 φορές