Σοκαρισμένος ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας έμαθε το τραγικό νέο. Ο Στέλιος Σκαλαβενίτης, ένας νέος άνθρωπος, μέλος μιας από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Ο θάνατός του έγινε γνωστός το πρωί της Κυριακής. Και «πάγωσε» τους πάντες. Ήταν ένα από τα αδέρφια που βρίσκονταν στο τιμόνι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Στέλιος Σκλαβενίτης αισθάνθηκε αδιαθεσία. Τις τελευταίες μέρες τον ταλαιπωρούσε η γρίπη. Μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μπει στην Εντατική.

Όπως κι έγινε. Αλλά η επιδείνωση της κατάστασής του ήταν ραγδαία. Το πρωί της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή. Ήταν μόλις 54 ετών και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Πηγή: www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 3073 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.