Νικητής ο Ολυμπιακός με 4-2 στον αγώνα παλαιμάχων με την Ένωση παλαίμαχων ποδοσφαιριστών

Γιορτή του ποδοσφαίρου και μνήμες από το παρελθόν χάρηκαν οι φίλαθλοι, παράγοντες και παίκτες που βρέθηκαν στο γήπεδο Ηλιούπολης την Δευτέρα 2 Απριλίου το απόγευμα για τον αγώνα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων της Ηλιούπολης με τους βετεράνους του Ολυμπιακού.

Το σκορ ήταν 4-2 για τους ερυθρόλευκους όμως περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού ο ιερός σκοπός της ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης ήταν το πιο σημαντικό γεγονός.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο 92χρονος πρόεδρος των βετεράνων του Ολυμπιακού Γιώργος Δαρίβας απένειμε πλακέτα στον Δήμαρχο της Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασσόπουλο.

Για την ιστορία τα δύο γκολ των Ηλιοπολιτών παλαιμάχων πέτυχαν οι Γεωργόπουλος, Βιδάλης.

Ένωση Παλ. Ηλιούπολης (Αργυρίου): Δρανδάκης, Βασίλης, Αγγελάκης, Εμμανουήλ, Παπάζογλου, Καραθανάσης, Πούλιος, Θαναηλίδης, Γεωργόπουλος, Σπαθάρος, Στέφας.

Αλλαγές : Παπαγιάννης, Μπάιλας, Μπόγδανος, Μπασάν, Κουτρούλης, Ιβάν, Γούλας, Βιδάλης, Ζαγκλαράς, Θανόπουλος, Φειδάς, Αγγελόπουλος, Χουσιάδας, Νιάρος, Ολύμπιος, (Αργυρίου, Μωραίτης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ : Ασπρογέρακας, Ρούσσος, Κουμαριάς, Άρζένης, Σιδέρης, Καλαμάρας, Λουτσιάνο, Καλύκας, Καλογερόπουλος, Μπονόβας, Γκόγκιτς Αλλαγές : Καλτσάς Κ. , Κτενάς, Γαιτανάρος, Βέλλιος, Κοττάκης

Αλλαγές : Καλτσάς Κ. , Κτενάς, Γαιτανάρος, Βέλλιος, Κοττάκης

sportifico.gr (φωτογραφίες εδώ

Προβλήθηκε 942 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.