Απανωτά είναι τα κρούσματα βίαιων ληστειών τις τελευταίες ημέρες.

Λίγες μέρες, λοιπόν, μετά την ένοπλη επίθεση από κακοποιούς στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, σημειώθηκε ακόμη μία ληστεία στην Βουλιαγμένη με όμηρο γνωστή δικηγόρο και το παιδί της.

Σύμφωνα με το Star, οι δυο ένοπλοι που μπήκαν στο σπίτι της δικηγόρου είχαν στόχο τα πανάκριβα κοσμήματα της και τα χρήματα που βρίσκονταν στο σπίτι.

«Τους αντιλήφθηκε πρώτος ο πατέρας μου που κοιμόταν κάτω με το γιο μου στο ισόγειο της κατοικίας και του είπαν κάνε ησυχία και δεν θα σας πειράξουμε», λέει η δικηγόρος.

«Τον πήραν μαζί με το γιο μου υπό την απειλή όπλου και ενός διαρρηκτικού εργαλείου που ονομάζεται σκύλα και ανέβηκαν στον 1ο όροφο στην κρεβατοκάμαρά την δική μου. Τεράστιο το σοκ αλλά ως δικηγόρος έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Έκανα ακριβώς ότι μου είπαν. Έκανα ησυχία και τους υπέδειξα που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα. Απόλυτα ήρεμη, ήσυχη το ίδιο και ο γιος μου και ο πατέρας μου».

Οπως ανέφερε η δικηγόρος, η πολυκατοικία ήταν εύκολα προσβάσιμη, καθώς δεν είχε συναγερμό ούτε κάποιο άλλο μέτρο ασφαλείας.

Οσο για το προφίλ των δραστών, η δικηγόρος ανέφερε πως φορούσαν μάσκες που έκρυβαν όλο το πρόσωπό τους και παρ΄ότι μιλούσαν καλά ελληνικά, φαινόταν ότι επρόκειτο για αλλοδαπούς.

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Star. (Το διαβάσαμε στο: iefimerida.gr ) 

Προβλήθηκε 1220 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.