Δυστυχώς ανεξάντλητη είναι η νοσηρή φαντασία των βασανιστών ζώων όπως αποδεικνύεται από τα καθημερινά περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τελευταίο κρούσμα που προκαλεί αποτροπιασμό κατεγράφη στην Καλαμάτα με έναν σκύλο.

Το δύστυχο ζώο βρέθηκε αιμόφυρτο στο δρόμο με το στόμα του να έχει διαλυθεί και πληγές σε όλη του την μουσούδα.



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιος του έβαλε κροτίδες στο στόμα και του το έκλεισε.

Το ζώο βρήκαν δυο πολίτες στην άκρη του δρόμου και το πήγαν σε κτηνίατρο, αλλά τελικά η κατάστασή του ήταν σοβαρή και προχώρησαν σε ευθανασία.



Το συμβάν έχει προκαλέσει οργή στα social media με χιλιάδες χρήστες να αναπαραγάγουν τις φωτογραφίες και να ζητούν να βρεθούν οι δράστες της φρικτής κακοποίησης.

''ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ..Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ..ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΓΩΝΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ..ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ..ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΛΟΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΙΒΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΝ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΥΡΙΟ ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ......''

Katerina Pesonis added 3 new photos. (εδώ από Facebook)
Owner at Owner of a private language school · 2 Mutual Friends · April 5 at 2:27pm ·

''ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ....Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΙΜΟΦΕΡΤΟΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ....ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ....????
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ..Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ..ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!!!!!!!!!
...ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΖΩΟ,,ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.....ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ.....''

Πηγή: m.lifo.gr

Προβλήθηκε 769 φορές
Μάτι: Έξι μόνο ένοχοι για την τραγωδία

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε πτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (29.04.24), έπειτα από μακρά ακροαματική διαδικασία.

Ο καιρός την Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος.- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.