Στα χέρια της Αστυνομίας οι δράστες που διέρρηξαν το σπίτι της Αντιδημάρχου Γλυφάδας

Στα πέριξ 10 Απριλίου 2018

Συνελήφθησαν οι δράστες που διέρρηξαν το σπίτι της αντιδημάρχου  Γλυφάδας, Σάσας Πατεράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, πρόκειται για τρεις Ρομά, οι οποίοι κρατούνται στο Α.Τ. Γλυφάδας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν ορισμένα από τα κλοπιμαία.

Η κα Πατεράκη, αντιδήμαρχος Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Γλυφάδας, δήλωσε ότι είναι όλη η οικογένεια σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, την ώρα που επέστρεφε η οικογένεια στο σπίτι οι κλέφτες ήταν μέσα. «Είμαστε σοκαρισμένοι οικογενειακώς. Γυρίσαμε από τριήμερο. Μόλις ανοίξαμε την πόρτα, ακούσαμε θορύβους.

Καταλάβαμε ότι μας λήστευαν… Κατεβήκαμε κάτω, φωνάζαμε «ληστεία, ληστεία» και μαζεύτηκε κόσμος. Πρέπει να ήταν πολύ ώρα μέσα… Ευχαριστούμε τον Θεό που εκείνη τη στιγμή δεν ανοίξαμε την πόρτα με το παιδί, να μας σκοτώσουν».

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, οι διαρρήκτες έκλεψαν 1.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας περίπου 9.000 ευρώ.

Πηγή: www.newsit.gr
 

Προβλήθηκε 1119 φορές

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια