''Έφυγε'' ο Χρήστος Μανούσκος στο 5ο ποδοσφαιρικό συναπάντεμα των Ποντίων παλαιμάχων!!

Στα πέριξ 12 Απριλίου 2018

Δεν ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 11 Απριλίου το ποδοσφαιρικό συναπάντεμα της προσφυγιάς που διοργάνωσε ο Α.Σ.ΣΟΥΡΜΕΝΑ και η Ένωση Ποντίων με την συμμετοχή βετεράνων ποδοσφαιριστών.

Στο πρώτο παιχνίδι το αποτέλεσμα ήταν Σούρμενα -Φωστήρας 1-2 και στο δεύτερο ματς Φωστήρας – Νέα Ιωνία 1-1. Έτσι σύμφωνα με το πρόγραμμα αγωνίστηκαν στο τρίτο ματς Νέα Ιωνία – Παλαιά Φώκαια και ενώ το σκορ ήταν 1-1 ο Χρήστος Μανούσκος της Π. Φώκαιας ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε αλλαγή.

Στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου όπως έγινε αργότερα γνωστό κατέληξε.

Οι υπόλοιποι αγώνες του προγράμματος δεν συνεχίστηκαν και η διοργάνωση των Ποντίων παλαιμάχων διεκόπη.

Kαλό ταξίδι Χρήστο!!

Πηγή: www.sportifico.gr (εδώ)
 

Προβλήθηκε 1261 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.