Επεισόδια με τραυματίες και προσαγωγές σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στη Γλυφάδα

Στα πέριξ 16 Απριλίου 2018

του Μιχάλη Τεζάρη (www.newpost.gr)

Έξι τραυματίες και τρεις προσαγωγές ατόμων είναι ο απολογισμός του σοβαρού οπαδικού περιστατικού που σημειώθηκε στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής, όταν οπαδοί συνεπλάκησαν έξω απο το γήπεδο της Τερψιθέας στην Γλυφάδα.

Ομάδα δέκα αγνώστων κινήθηκε κατά συγκεντρωμένων ατόμων που ανέμεναν εξωτερικά του γηπέδου προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα Τερψιθέα- Αγίας Παρασκευή. Ακολούθησε σύρραξη με αποτέλεσμα έξι άτομα να τραυματιστούν.

Στην οδό Αγίου Νεκταρίου όπου βρίσκεται το γήπεδο μετέβησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που προχώρησαν στην προσαγωγή τριών ατόμων.

Την προανάκριση της υπόθεσης και τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες σημειώθηκε η συμπλοκή, αναμένεται να αναλάβει να διερευνήσει η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους της ασφάλειας Αττικής.

 

Προβλήθηκε 1085 φορές

''Έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Σιότροπος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει δημοτική δαπάνη την Παρασκευή 1η Αυγούστου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και η ταφή στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης