Την Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018, από τις 17:30 έως τις 19:30, στο Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης (Νικομάχου 18) θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση για το πώς μπορεί ο οικιακός χρήστης να ασκήσει έλεγχο στο περιεχόμενο των ιστοσελίδων του Internet που θα ορίζονται ως επισκέψιμες και πώς να εφαρμόσει πολιτικές πρόσβασης με απλά δωρεάν ή on-line εργαλεία.

Συγκεκριμένα, θα αναλυθούν τουλάχιστον τρεις διαφορετικοί τρόποι, με τους οποίους ένας οικιακός χρήστης ή ακόμα και ένας χρήστης σε μία μικρή επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει το λεγόμενο WEB FILTERING.

Θα δοθούν σχετικές σημειώσεις και θα παρουσιαστούν ζωντανά παραδείγματα. Τέλος, θα απαντηθούν σχετικές ερωτήσεις και μία γενικότερη συζήτηση επί του θέματος.

Εκπαιδευτής θα είναι ο κ. Στάθης Νικολακόπουλος, πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 210 9948344 και στο www.politismos-ilioupoli.gr 

Προβλήθηκε 764 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.