Σύλληψη επιδειξία έξω από σχολεία στην Ηλιούπολη- Καλούσε τα παιδιά σε ακόλαστες πράξεις

Εντός των τειχών 19 Απριλίου 2018

του Μιχάλη Τεζάρη (www.newpost.gr)

Πανικό σε ανήλικα κορίτσια και αγόρια, μαθητές δημοτικού σχολείου στην Ηλιούπολη, προκάλεσε ένας επιδειξίας, παλιός γνώριμος των αρχών με δράση στα Νότια Προάστια.

Ο 55χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, μετά από κλήση των γονέων που διαπίστωσαν την δράση του.

Ο διεστραμμένος είχε εκθέσει τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα και έκανε άσεμνες προτάσεις στα σοκαρισμένα ανήλικα παιδιά.

Ο συγκεκριμένος «Σάτυρος» είχε συλληφθεί στις 20 Σεπτεμβρίου του 2017 επ' αυτοφώρω έξω από νηπιαγωγείο στην Άνω Γλυφάδα και πάλι κατηγορούμενος για ακόλαστες πράξεις. (είχαμε γράψει εδώ)

Ο εν λόγω άνδρας είχε συλληφθεί καθώς αυνανιζόταν σε δημόσια θέα, κοιτώντας τα παιδιά! Είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί και για υπόθεση πουν σχετιζόταν με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Μάλιστα λίγο καιρό μετά από την σύλληψη του έξω από το νηπιαγωγείο και συγκεκριμένα στις 26 Οκτωβρίου, η ΕΛ.ΑΣ είχε δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και την φωτογραφία του.
 

Προβλήθηκε 16572 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.