ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑ

 Εσωκομματικές εκλογές 13 Μαΐου 2018

 

 

για την ανάδειξη μελών και προέδρων ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ

 

   Φίλες και Φίλοι,

 Η απόφασή μου να πάρω μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΟΔΕ και να θέσω στη κρίση σας την υποψηφιότητά μου ως πρόεδρος είναι απόρροια της επί μακρόν προσωπικής μου εμπειρίας, καθώς και της προτροπής πολλών φίλων και συναγωνιστών για μία αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της ΝΟΔΕ.

 Πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε μια ΝΟΔΕ αυτοτελή με καθημερινή λειτουργία. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ισχυρές ΔΗΜΤΟ με μοναδικό στόχο να διαδώσουμε και να αναδείξουμε τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματός μας στις τοπικές κοινωνίες.

 Σέβομαι την άποψη, την πορεία και το έργο κάθε στελέχους του κόμματος, διατηρώ όμως και την πεποίθηση ότι πολλά πρέπει να αλλάξουν στην λειτουργία της μεγαλύτερης πανελλαδικά νομαρχιακής.

 Οι προκλήσεις για τα επόμενα δύο χρόνια, είναι μεγάλες. Έχουμε μπροστά τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις (εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές, δημοτικές και περιφερειακές). Μόνο με πολλή δουλειά από όλους μας η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχτεί πρώτη στις εκλογικές αναμετρήσεις και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

 Το πρώτο και μεγάλο στοίχημα όλων μας σε αυτή την καίρια και μεγάλη εσωκομματική διαδικασία είναι συγκροτημένα με νηφαλιότητα και συγκεκριμένες προτάσεις να εξασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή.

 Όλοι ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία και όπως ήμασταν όλοι μαζί από την προηγούμενη μέρα αυτής της εκλογικής διαδικασίας έτσι θα είμαστε και την επόμενη μέρα. Δική μας ευθύνη, λοιπόν, είναι να ανοίξουμε τις πόρτες σε όλους. Και τώρα, αλλά και μετά τις εκλογές…

 Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους θα είναι υποψήφιοι και διεκδικούν κάποια θέση στη ΝΟΔΕ και τις ΔΗΜΤΟ, ευχαριστώ όλους όσους είναι δίπλα μου και στηρίζουν την προσπάθεια μου για να διεκδικήσω την προεδρία της μεγαλύτερης νομαρχιακής.

 

 

   Με εκτίμηση
Αραμπατζής Γαβριήλ

 

 

  —————————-

 

 

 Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

 

 

 Ο Αραμπατζής Γαβριήλ, είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων – Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σε Τεχνολογίες Συστημάτων Μικροηλεκτρονικής και Πληροφορικής και Μεταπτυχιακό στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα.

 

  Εργάστηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο εργαστήριο επεξεργασίας εικόνας – πολυμέσων, στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας και η τρέχουσα θέση του είναι στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας.

 

  Έχει διδάξει πληροφορική σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε Στρατιωτική Σχολή, σε ΙΕΚ, σε ΚΕΚ, στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) Ηλιούπολης και στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Καισαριανής, Δάφνης – Υμηττού και Ζωγράφου.

 

  Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε συνέδρια, ημερίδες και ερευνητικά προγράμματα:

 

 όπως η «Διδακτική της Πληροφορικής» με θέμα «Προσαρμοστικό Σύστημα Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης για Εκπαιδευτικούς σε Θέματα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών»,
στο Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης με θέμα «Κατάρτιση αιρετών εκπροσώπων πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις νέες τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών»,
στο ΥΠ.Ε.Π.Θ. για την Δημιουργία, Εγκατάσταση & Λειτουργία Τράπεζας Πληροφοριών Ειδικής Αγωγής

 

  Έχει διατελέσει:

 

  • δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης από τον Ιανουάριο 2007 έως και τον Αύγουστο του 2014,
  • πρόεδρος της Δημοτικής Κατασκευαστικής Επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης (ΔΕΚΕΗΛ) το 2007,
  • αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης το 2008 και το 2009,
  • αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηλιούπολης το 2010,
  • αντιπρόεδρος της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Ηλιούπολης το 2013 και το 2014,
  • μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης «ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ». από το 2011 μέχρι και το 2014.
  • Στις 2.10.2014 εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης. 

Προβλήθηκε 1426 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.