• anthologio
  • ispecs
  • kargas
  • little_bees
  • syntrivani
  • raxati
  • george's_jewellery
  • paulou_dontia
  • vlachos_apofraxeis
  • lampros_odontiatros
  • carbonoff
  • chrysallida_new
  • venchi
  • chrisalida
  • goudis
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • enso_tatoo
  • 3pigs
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • stamatiou_apofraxeis
  • moutrakia.kids.tv
  • kids_party
  • artina bakery
  • psinokaimetho
  • Iraklis_Tsims
  • skoumis_metaforiki
  • anagnostou
  • booze
  • petshopcorner
  • jason cafe
  • dimi_fashion

Νεκρό νεογέννητο βρέφος στην Νέα Σμύρνη – Το πέταξαν τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο!

Στα πέριξ 21 Απριλίου 2018

Μια απίστευτη και αποτροπιαστική «σκηνή» αντίκρισε ο ένοικος μιας πολυκατοικίας στην Νέα Σμύρνη, όταν είδε στον ακάλυπτο πεταμένο ένα αγοράκι, το οποίο ήταν τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο του!

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Πρηγκιπονήσων στον αριθμό 5, με τον άνθρωπο όπως είναι φυσικό να παθαίνει σοκ μπροστά σε αυτό το θέαμα. Όπως είναι φυσικό ειδοποιήθηκαν αμέσως οι αρχές, με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο.

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από όλους τους κατοίκους του κτιρίου.

Πηγή: www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 925 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.