Από mikropragmata.lifo.gr

Μου το έστειλε η Α.:

«Γεια σας! Ενδιαφερόμενη να γραφτώ σε ένα δημόσιο ΙΕΚ στο Μαρούσι, βρέθηκα σε αυτή τη σελίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Εκεί με παραπέμπουν να μπω στο site του ΟΕΕΚ, όπου θα βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα τα οποία θα πρέπει να καταβάλω.»

«Όμως πατώντας το λινκ που μου δίνεται απο την επίσημη σελίδα του Δήμου, κατευθύνομαι… σε ένα online shop με παπούτσια!!??»

Κάποιος ίσως σκεφτεί πως ο παλιός ΟΕΕΚ είδε κι απόειδε πόσο δυσκόλεψαν τα πράγματα λόγω κρίσης και το γύρισε στις πωλήσεις υποδημάτων, ή ότι ο Δήμος Αμαρουσίου έβαλε (κατά λάθος) λάθος λινκ.

«Μάλλον έχει μείνει παλιό domain που κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ενημερώσει, αλλά και πάλι το θεώρησα τραγικά αστείο και είπα να το μοιραστώ μαζί σας» λέει η Α.

Αυτό που θα ήθελα να μάθω εγώ είναι αν υπήρξε ποτέ κανείς/καμία που ενώ ξεκίνησε με όλη την καλή πρόθεση να πληρώσει δίδακτρα για την επιμόρφωσή του, τελικά απ’ αυτό το ιντερνετικό λαθάκι να λιγουρεύτηκε παπούτσια και να ξόδεψε τελικά εκεί τα λεφτά του/της… 

Προβλήθηκε 637 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.