ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Εντός των τειχών 24 Απριλίου 2018

Πανελλαδική συγκίνηση προκάλεσε η πρώτη δημόσια έκθεση του Φακέλου της Ασφάλειας για τον Γρηγόρη Λαμπράκη.

Πλήθος κόσμου και προσωπικότητες που πρωταγωνίστησαν στα γεγονότα της εποχής κατέκλυσαν το Εκθεσιακό Κέντρο της Ηλιούπολης και εντυπωσιάστηκαν από το ιστορικό κλίμα που αποκαλύπτει ο Φάκελος Λαμπράκη.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Ηλιούπολη είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τους αγώνες του λαού για την Δημοκρατία και η διοργάνωση της Έκθεσης αποτελεί ιστορικό χρέος.

Η προσέλευση του κόσμου απέδειξε ότι η επιλογή της διοργάνωσης ήταν σωστή και η ποιότητα δικαίωσε τις προσδοκίες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων:

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας,
Ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας,
Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς κ. Θεόδωρος Δρίτσας, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση,
Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Σοφία Βούλτεψη,
Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Νίκος Ξυδάκης,
Ο Ευρωβουλευτής κ. Νίκος Ανδρουλάκης,
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης,
Το στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων κ. Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Μάριο Γεωργιάδη,
Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Διεθνούς Γραφείου Ειρήνης κ. Παναγιώτης Τριγάζης,
Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Νέων για τον Πυρηνικό Αφοπλισμό Μπέτραλ Ράσελ,
Ο Αντιπρόεδρος της Βαλκανικής Ένωσης Ειρήνης και Φιλίας κύριος Απόστολος Φραντζής,
Ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης,
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης κ. Παναγιώτης Τσιάπης,
Ο κ. Νίκος Κιάος δημοσιογράφος,
Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλίου – πόλις ανθρώπινη πόλη», κ. Χρήστος Κοκοτίνης.
Ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης», κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Να σημειώσουμε ότι η εντυπωσιακή έκθεση του Φακέλου της Ασφάλειας για τον Γρηγόρη Λαμπράκη,

θα παραμείνει ανοιχτή για το επόμενο δίμηνο κάθε μέρα 10:00 πμ -13:00 μμ και επιπλέον κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 18:00 -21:00 μμ.

Για να δείτε περισσότερες φωτογαρφίες πατήστε εδώ.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 1100 φορές

Επιστολή προς κ.Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, Δήμαρχο Ηλιουπόλεως σχετικά με γιορτή Αγίας Μαρίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.