Σημαντικότατες αποφάσεις έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του την Πέμπτη 26.4.2018 για έργα και υπηρεσίες που έχουν δρομολογηθεί και θα αλλάξουν στην κυριολεξία την φυσιογνωμία της Ηλιούπολης:

• Εγκρίθηκε η αποδοχή της χρηματοδότησης, και της σύναψης των όρων για την προγραμματική σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ηλιούπολης για την Αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος της Λεωφ. Ειρήνης και εξουσιοδοτήθηκε ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος για την υπογραφή της.

• Εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων και των αύλειων χώρων

• Έγινε αποδεκτή η χρηματοδότηση 600.000 ευρώ για την συντήρηση ενός μεγάλου δικτύου οδοστρωμάτων στο Δήμο Ηλιούπολης από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

• Εγκρίθηκε η εκκίνηση της διαδικασίας διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού, σύμφωνα με την οριστική μελέτη για την Προμήθεια για την βελτίωση και την αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού Ηλιούπολης με χρήση νέων τεχνολογιών για την εξοικονόμηση ενέργειας.

• Εγκρίθηκε η μελέτη για την προσαρμογή και την τοποθέτηση των πεζογεφυρών στην πλατεία 28η Οκτωβρίου.

• Και τέλος εγκρίθηκε η πρόσληψης προσωπικού για την στελέχωση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ηλιούπολης.

Έτσι με συνέπεια και ορθολογικές κινήσεις συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς το Τεχνικό Πρόγραμμα για το οποίο δεσμεύτηκε η δημοτικής αρχή στον λαό της Ηλιούπολης.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 840 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  - Άμεση και έγκαιρη παράταση όλων των συμβάσεων ''Covid-19''

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - μαζί με την επιτροπή αγώνα εργαζομένων με συμβάσεις λόγω “covid” - παρέμβηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το οποίο πραγματοποιήθηκε τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ζητώντας την παραμονή όλων των συμβασιούχων στη δουλειά και την λήψη ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του Δ.Σ.

Δήμοι, φορείς ζήτησαν ''μερίδιο'' από τον Υμηττό

H αναθεώρηση του Προεδρικού Διατάγματος του 2011 για τον Υμηττό είναι επιβεβλημένη, καθώς το 2017 επτά δήμοι της περιοχής το είχαν προσβάλει ενώπιον του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου και πέτυχαν την ακύρωσή του για το κομμάτι του διατάγματος που αφορά τα όριά τους

Ένα από τα δέκα εισιτήρια για την τελική φάση διεκδικούν οι έφηβοι του Γ.Σ.Ηλιούπολης

Τα 10 εισιτήρια που οδηγούν στην Τελική φάση (6-8 Αυγούστου), διεκδικούν το ερχόμενο τριήμερο (23-25/7) 24 συνολικά ομάδες που μετέχουν στη Β’ φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης (Κ17).