Μια μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν χιλιάδες παιδιά την Πρωτομαγιά στην Ηλιούπολη με τον θεσμό που καθιερώνεται πια και ακούει στο όνομα: «ΠΑΡΚΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ».

Τα παιδιά της Ηλιούπολης μαζεύτηκαν στο Πάρκο Ναυαρίνου και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο Τραμπολίνο , τον τοίχο αναρρίχησης, το Fying Fox, τις συγκρουόμενες μπάλες και τα περίεργα ποδήλατα χωρίς τιμόνι.

Στη συνέχεια έζησαν στιγμές survivor και μονομάχων, ανέβηκαν στο ηλεκτρικό τραινάκι, έπαιξαν στο baby park, ανέβηκαν στα δέντρα, και ανταγωνίστηκαν στο paintball και στην τοξοβολία.

Και δεν τελείωσε έτσι απλά η ημέρα: είχε και συνέχεια με ομαδικά παιχνίδια, τον Ξύλινο Λαβύρινθο και τα Πόδια του Κύκλωπα.

Και η γιορτή συνεχίστηκε με τα εργαστήρια, τα καλλιτεχνικά και της οικολογίας.

Και επειδή οι δυνάμεις κάποτε εξαντλούνται τις τελευταίες ώρες τις περάσανε με θέαμα και νοστιμιές.

Κουκλοθέατρο, ταινίες στη φύση, διαδραστικές παραστάσεις με παγωτό και πικνίκ.

H πρωτομαγιά ήταν η ωραιότερη ημέρα του χρόνου για τα παιδιά της Ηλιούπολης.

Και επειδή τα παιδιά δεν χορταίνουν έτσι εύκολα και μάλλον ήταν η εκδήλωση με την μεγαλύτερη συμμετοχή απ’ όλες, η δημοτική αρχή αποφάσισε και επαναλαμβάνει την παιδική αυτή εμπειρία στις 13 Μαΐου στο Πάρκο Αγίου Νικολάου στην συμβολή των οδών Κοτζιά & Καρύστου και Θεοτόκη.

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 1337 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.