Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», Τάσος Ευσταθίου, μίλησε στην κάμερα του inthecity.gr, στο περιθώριο του κοινού συνεδρίου ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ. (δείτε το video εδώ)

Ο Τάσος Ευσταθίου αναφέρθηκε στην απλή αναλογική, τις αλλαγές στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, την αγάπη του για την Ηλιούπολη και το δικό του αυτοδιοικητικό μέλλον στην πόλη.

Ο Τάσος Ευσταθίου για άλλη μία φορά με λόγια βγαλμένα μέσα από την καρδιά του μίλησε και έθεσε πρώτη προτεραιότητα το καλό της πόλης και τον πολίτη.

Απευθύνεται σε όλους του πολίτες παραμερίζοντας τις κομματικές ταυτότητες και ζητώντας όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά της πόλης να έχουν πρώτο μέλημα τον πολίτη.

Απευθυνόμενος προς την Κυβέρνηση ζήτησε να προσέξει και να υποστηρίξει την Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί είναι τα άκρα του χεριού του Κράτους που ακουμπούν τον πολίτη.

Θέτει τον εαυτό του και την καρδιά του στο όραμα του κάθε πολίτη για μία καλύτερη και δημιουργική Ηλιούπολη.

 

Προβλήθηκε 1376 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...