Τέλος δεν έχει η αρρωστημένη δράση του γνωστού, πλέον, επιδειξία – παιδόφιλου του Κορωπίου ο οποίος κάθε τρεις και λίγο συλλαμβάνεται έξω από σχολεία όλης της Αττικής όμως η Δικαιοσύνη θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν πρέπει είτε να προφυλακιστεί είτε να εγκλεισθεί σε θεραπευτικό ίδρυμα!

Ενώ λοιπόν είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Τετάρτης 18ης Απριλίου, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., έξω από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, να αυνανίζεται ενώπιον μικρών παιδιών και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια στη Δικαιοσύνη, αφέθηκε και πάλι ελεύθερος για να δράσει εκ νέου, την Πέμπτη (4 Μαΐου).

Αυτή τη φορά θύματά του ήταν τα παιδάκια του 141ου Νηπιαγωγείο Αθηνών, στον Κολωνό, το οποίο συστεγάζεται με το 59ο Δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Ο 55χρονος Ι.Μ. συνελήφθη ενώ είχε κολλήσει στα κάγκελα του προαυλίου του νηπιαγωγείου και αυνανιζόταν μπροστά στα παιδάκια, γύρω στις 11.15 το πρωί.

Το ερώτημα που τίθεται βέβαια είναι τί κάνει η πολιτεία για να προστατεύσει μικρά παιδιά από τέτοιες ενέργειες αφού ο συγκεκριμένος άνθρωπος μόνον ως ψυχικά άρρωστος μπορεί, πλέον να χαρακτηριστεί.

Επί είκοσι ολόκληρα χρόνια δρα σε σχολεία όλης της Αττικής, έχει καταδικαστεί παλαιότερα, έχει εκτίσει μέρος της ποινής του και παρότι είναι σεσημασμένος και θεωρείται καθ' έξη εγκληματίας, κάθε φορά που συλλαμβάνεται και οδηγείται στη Δικαιοσύνη αυτή, δια των λειτουργών της, τον απελευθερώνει θέτοντας περιοριστικούς όρους τους οποίους βέβαια ο δράστης δεν τηρεί.

Αστυνομικοί με τους οποίους ήρθε σε επαφή το notioanatolika.gr επεσήμαναν ότι ο 55χρονος παραπέμπεται κάθε φορά με την κατηγορία της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις ή προσβολής της δημοσίας αιδούς, που θεωρείται πλημμέλημα.

Με δεδομένο ότι υπάρχει εντολή από το υπουργείο Δικαιοσύνης να μην προφυλακίζονται άτομα που ενέχονται σε πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις, ο Κορωπιώτης επιδειξίας και παιδόφιλος δεν περνά την πόρτα της φυλακής και απλά ορίζεται κάποια δικάσιμος στο μέλλον για να δικαστεί και να καταδικαστεί χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα εκτίσει και πάλι το σύνολο της ποινής που θα του επιβληθεί αφού ο νόμος Παρασκευόπουλου (με τον οποίο είχε αποφυλακιστεί και παλαιότερα) συνεχίζει να ισχύει!

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι γιατί δεν γίνεται κατανοητό από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ψυχικά άρρωστος και προκειμένου να προστατευθεί τόσο ο ίδιος όσο και το κοινωνικό σύνολο θα έπρεπε να εγκλεισθεί σε θεραπευτικό ίδρυμα και να ακολουθηθεί ειδική αγωγή!

www.notioanatolika.gr 

Προβλήθηκε 2987 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.