- Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον 3 τραυματίες - Δυστυχώς υπάρχει εγκλωβισμένο άτομο - Τεράστιο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά - Κλειστές οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 05:40 όταν νταλίκα συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα στον Κηφισό στο ύψος του ΙΚΕΑ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ένα τέταρτο άτομο ήταν εγκλωβισμένο και σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Το ρεύμα καθόδου προς Πειραιά έχει πλέον μεγάλο πρόβλημα. Έχει σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων.

Στο σημείο υπάρχουν ασθενοφόρα και άνδρες της πυροσβεστικής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νταλίκα είχε κατεύθυνση από Πειραιά προς Αθήνα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και πέρασε τη νησίδα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητα που κινούνταν στην κάθοδο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Τα δύο ΙΧ μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα. Από τα αυτοκίνητα απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα που μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Πηγή:www.newsit.gr

Προβλήθηκε 1337 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.