ΕΚΛΟΓΕΣ Ν.Δ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Επανεκλογή Ιατρού με ικανοποιητική συμμετοχή

Στα πέριξ 14 Μαϊου 2018

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Καισαριανής, Σωτήριος Ιατρού, επανεξελέγη με 183 σταυρούς σε σύνολο 185 ψηφοδελτίων επί 276 εγγεγραμμένων (2 άκυρα – 0 λευκά), στις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καισαριανής στις 13 Μαΐου.

Η διατήρηση της συμμετοχής στην ψηφοφορία σε ικανοποιητικό επίπεδο σε σχέση με τον αριθμό των εγγεγραμμένων, ήταν το μοναδικό ουσιαστικό διακύβευμα σε μια εκλογή που δεν είχε σασπένς. Αφενός, δεν υπήρχε αντίπαλος υποψήφιος για την προεδρία, αφετέρου το συναινετικό ψηφοδέλτιο των εννέα υποψήφιων διασφάλιζε ότι όλοι θα εκλεγόντουσαν τακτικά μέλη του Δ.Σ. της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καισαριανής.

Πρώτη σε σταυρούς εξελέγη η Στυλιανή Καλλιαμβάκου-Πιερροπούλου (131), δεύτερη η Ελένη Κοντογιώργου (114), τρίτος ο Θεόδωρος Πατρίκαλος (89), τέταρτη η Ασπασία Ίσσαρη (47), ακολουθούν οι Ιωάννης Γκουρνέλος (43), Δημήτριος Τζωρτζόγλου (83), Μαρία Παπαδοπούλου (30), Αναστάσιος Γιακουμάκης (25) και Εμμανουήλ Παπαλεξάνδρου (21).

Στις εκλογές για πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β’ 2 Αθήνας, η Καισαριανή ψήφισε μαζικά τον Αλέξανδρο Σπύρου (170 σταυροί) δίνοντας 11 σταυρούς στον αντίπαλό του Γαβριήλ Αραμπατζή.

Πηγή: www.epikinonia.info 

Προβλήθηκε 1763 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.