Ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Καισαριανής, Σωτήριος Ιατρού, επανεξελέγη με 183 σταυρούς σε σύνολο 185 ψηφοδελτίων επί 276 εγγεγραμμένων (2 άκυρα – 0 λευκά), στις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καισαριανής στις 13 Μαΐου.

Η διατήρηση της συμμετοχής στην ψηφοφορία σε ικανοποιητικό επίπεδο σε σχέση με τον αριθμό των εγγεγραμμένων, ήταν το μοναδικό ουσιαστικό διακύβευμα σε μια εκλογή που δεν είχε σασπένς. Αφενός, δεν υπήρχε αντίπαλος υποψήφιος για την προεδρία, αφετέρου το συναινετικό ψηφοδέλτιο των εννέα υποψήφιων διασφάλιζε ότι όλοι θα εκλεγόντουσαν τακτικά μέλη του Δ.Σ. της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καισαριανής.

Πρώτη σε σταυρούς εξελέγη η Στυλιανή Καλλιαμβάκου-Πιερροπούλου (131), δεύτερη η Ελένη Κοντογιώργου (114), τρίτος ο Θεόδωρος Πατρίκαλος (89), τέταρτη η Ασπασία Ίσσαρη (47), ακολουθούν οι Ιωάννης Γκουρνέλος (43), Δημήτριος Τζωρτζόγλου (83), Μαρία Παπαδοπούλου (30), Αναστάσιος Γιακουμάκης (25) και Εμμανουήλ Παπαλεξάνδρου (21).

Στις εκλογές για πρόεδρο της ΝΟΔΕ Β’ 2 Αθήνας, η Καισαριανή ψήφισε μαζικά τον Αλέξανδρο Σπύρου (170 σταυροί) δίνοντας 11 σταυρούς στον αντίπαλό του Γαβριήλ Αραμπατζή.

Πηγή: www.epikinonia.info 

Προβλήθηκε 1558 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.