ΕΚΛΟΓΕΣ Ν.Δ. ΒΥΡΩΝΑ: Πρωτιά Δεμπόνου με εντυπωσιακή συμμετοχή

Στα πέριξ 14 Μαϊου 2018

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Βύρωνος, Βασίλειος Δεμπόνος, επανεξελέγη με 737 σταυρούς σε σύνολο 1006 ψηφοδελτίων επί 1248 εγγεγραμμένων (12 άκυρα – 1 λευκό), στις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο δημαρχείο Βύρωνα στις 13 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο αντίπαλός του για την προεδρία της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Βύρωνα, Γεώργιος Παλιούρας, έλαβε 200 ψήφους, μη καταφέρνοντας να αγγίξει την ποσόστωση του 40% για να εκλεγεί μέλος του Δ.Σ. της Δημ.Τ.Ο.

Σε σύνολο εννέα τακτικών μελών, οι οκτώ που εξελέγησαν ήταν υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Βασίλη Δεμπόνου.

Ειδικότερα, λαμβάνοντας υπόψη την ποσόστωση όσον αφορά τις γυναίκες, εξελέγησαν οι κυρίες Ιουλία Κιούπη (246 σταυροί), Ελένη Γερασιμίδου (219) και Μαρία Ζιώγα (143 σταυροί – το μοναδικό τακτικό μέλος προερχόμενο από τους υποστηρικτές του κ. Παλιούρα).

Μεταξύ των ανδρών, πρώτος εξελέγη ο Δημήτρης Ταραζώνας (343 σταυροί), δεύτερος ο Άρης Γώγος (268), τρίτος ο Βαγγέλης Μακράκης (254), τέταρτος ο Κώστας Βασιλείου (245), πέμπτος ο Κώστας Κριατσιώτης (240) και έκτος ο Ανδρέας Χάρος (219).

Πρώτο αναπληρωματικό μέλος εξελέγη η Βικτωρία Κιρκίνη (126 σταυροί), δεύτερο αναπληρωματικό μέλος -μετά από κλήρωση λόγω ισοψηφίας- ο Παναγιώτης Σιδέρης (87), τρίτο αναπληρωματικό μέλος ο Ηλίας Γούλας (87), ακολουθούν οι Ιωσήφ-Γεώργιος Ρουσανίδης (84), Ηλίας Τσαουσίδης (44) και Μάρω Αδαμοπούλου (43)

www.epikoinonia.info 

Προβλήθηκε 3647 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία