Ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Βύρωνος, Βασίλειος Δεμπόνος, επανεξελέγη με 737 σταυρούς σε σύνολο 1006 ψηφοδελτίων επί 1248 εγγεγραμμένων (12 άκυρα – 1 λευκό), στις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο δημαρχείο Βύρωνα στις 13 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο αντίπαλός του για την προεδρία της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Βύρωνα, Γεώργιος Παλιούρας, έλαβε 200 ψήφους, μη καταφέρνοντας να αγγίξει την ποσόστωση του 40% για να εκλεγεί μέλος του Δ.Σ. της Δημ.Τ.Ο.

Σε σύνολο εννέα τακτικών μελών, οι οκτώ που εξελέγησαν ήταν υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Βασίλη Δεμπόνου.

Ειδικότερα, λαμβάνοντας υπόψη την ποσόστωση όσον αφορά τις γυναίκες, εξελέγησαν οι κυρίες Ιουλία Κιούπη (246 σταυροί), Ελένη Γερασιμίδου (219) και Μαρία Ζιώγα (143 σταυροί – το μοναδικό τακτικό μέλος προερχόμενο από τους υποστηρικτές του κ. Παλιούρα).

Μεταξύ των ανδρών, πρώτος εξελέγη ο Δημήτρης Ταραζώνας (343 σταυροί), δεύτερος ο Άρης Γώγος (268), τρίτος ο Βαγγέλης Μακράκης (254), τέταρτος ο Κώστας Βασιλείου (245), πέμπτος ο Κώστας Κριατσιώτης (240) και έκτος ο Ανδρέας Χάρος (219).

Πρώτο αναπληρωματικό μέλος εξελέγη η Βικτωρία Κιρκίνη (126 σταυροί), δεύτερο αναπληρωματικό μέλος -μετά από κλήρωση λόγω ισοψηφίας- ο Παναγιώτης Σιδέρης (87), τρίτο αναπληρωματικό μέλος ο Ηλίας Γούλας (87), ακολουθούν οι Ιωσήφ-Γεώργιος Ρουσανίδης (84), Ηλίας Τσαουσίδης (44) και Μάρω Αδαμοπούλου (43)

www.epikoinonia.info 

Προβλήθηκε 3350 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.