Συγκεντρώσεις έχουν καλεστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σήμερα Τρίτη για από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, κατά των δολοφονιών δεκάδων Παλαιστινίων διαδηλωτών από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας.



Κόμματα από το φάσμα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό, καλούν το απόγευμα της Τρίτης στο Μέγαρο Μουσικής και πορεία προς τις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ.

Στις 18:00 η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε συγκέντρωση στην Αθήνα στο Μέγαρο Μουσικής και θα ακολουθήσει πορεία στις πρεσβείες ΗΠΑ-Ισραήλ με σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη». Αντίστοιχα το ίδιο κάλεσμα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 19:00.

Το Μ-Λ ΚΚΕ «καλεί κάθε δημοκράτη, κάθε πολιτισμένο άνθρωπο που δεν ανέχεται τη βαρβαρότητα και τις μαζικές σφαγές αθώων να πάρει μέρος στις διαδηλώσεις αλληλεγγύης στην παλαιστινιακή ηρωική αντίσταση» καλεί στην Αθήνα, την ίδια ώρα και στο ίδιο σημείο με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Να μη μείνει αναπάντητη η νέα θηριωδία του Ισραήλ ζητάει η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και καλεί επίσης στις 18:00 στο Μέγαρο Μουσικής με πορεία στις πρεσβείες ΗΠΑ-Ισραήλ.

Η Λαϊκή Ενότητα προγραμματίζει συγκέντρωση στις 19:30 έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό.

www.thepressproject.gr

Προβλήθηκε 675 φορές
Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν

Το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αποφάσισε με βούλευμά του την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου, του άλλοτε ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

Ο καιρός την Πέμπτη 2 Μαϊου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.