Ληστής βασάνισε 94χρονη με κινητικά προβλήματα στην Άνω Γλυφάδα

Στα πέριξ 15 Μαϊου 2018

Μαρτυρικές στιγμές στα χέρια ενός ληστή έζησε μια 94χρονη γυναίκα με κινητικά προβλήματα μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Άνω Γλυφάδα.

Ο ληστής, εισέβαλε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδού Ήβης, σπάζοντας την πόρτα. Αφού την γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο της πήρε 350 ευρώ σε μετρητά και κάποια χρυσαφικά και την εγκατέλειψε άγρια χτυπημένη και ημιλιπόθυμη.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11:30 χθες το βράδυ. Η 94χρονη που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο της και ετοιμαζόταν να κοιμηθεί.

Κάποια στιγμή ακούει έναν δυνατό ήχο να έρχεται από το σαλόνι. Με μεγάλη δυσκολία σηκώνεται και αντικρίζει έναν άνδρα με ακάλυπτο πρόσωπο ο οποίος αφού είχε εισβάλλει σπάζοντας την πόρτα, της είπε μιλώντας ελληνικά να του δώσει χρήματα.

Πριν καλά – καλά προλάβει να αντιδράσει, ο ληστής ορμάει πάνω της και αρχίζει να την ξυλοκοπεί άγρια.

Με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα, έριξε την 94χρονη στο πάτωμα και της ζητούσε να του δώσει τα πολύτιμα αντικείμενα που είχε. Την χτυπούσε μέχρι που η γυναίκα λιποθύμησε.

Στη συνέχεια, έκανε φύλλο και φτερό το διαμέρισμα της οδού Ήβης και αφού πήρε 350 ευρώ που είχε η ηλικιωμένη και κάποια χρυσαφικά την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

www.protothema.gr 

Προβλήθηκε 994 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία