Το iglyfada σας παρουσιάζει αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλεγέντων στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, μέσω της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας που διεξήχθη την Κυριακή στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα, ο Τσιώλης Νικόλαος ανήλθε πρώτος σε ψήφους, συγκεντρώνοντας 854, δεύτερος ο Πέτρος Δουδέσης με 705, τρίτη η Κουρουπάκη-Προκόβα Δανάη-Δήμητρα με 581, τέταρτος ο Νικάκης Βασίλειος με 570, πέμπτος ο Λάμπρου Κωνσταντίνος με 508, έκτος ο Βεμβέτσος Βασίλειος με 484, έβδομος ο Γιακουμάκης Σταύρος με 461, όγδοη η Μπαλτούνα Δήμητρα με 461 και ένατη η Πιερρακάκου Ειρήνη με 445, ενώ πρώτος αναπληρωματικός εξελέγη ο Κυριακούλης Ευάγγελος.

Σημειώνεται πως στις φετινές εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα προσήλθαν σχεδόν 3.000 μέλη της παράταξης για να ψηφίσουν για Πρόεδρο και μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, Πρόεδρο και μέλη της Β2 Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας και συνέδρους για το επόμενο τακτικό συνέδριο του κόμματος, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τη Νέα Δημοκρατία Γλυφάδας, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία είχαν προσέλθει περίπου 1.500 πολίτες. 

Προβλήθηκε 482 φορές

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, καταστήματα και αυτοκίνητα κυρίως στις περιοχές της Καλλιθέας, της Δάφνης και της Νέας Σμύρνης

Συνελήφθησαν οκτώ (8) μέλη της σπείρας, έξι (6) εκ των οποίων είναι ανήλικοι. Εξιχνιάσθηκαν τριάντα μία (31) περιπτώσεις