Τις πύλες του άνοιξε για να υποδεχθεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης το Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο στην καρδιά του Ελληνικού.

Το Αναγεννημένο πάρκο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής (πίσω από το Praktiker), το οποίο η σημερινή διοίκηση παρέλαβε "ξερή αλάνα", σήμερα ξεχειλίζει από χρώματα, αρώματα, παιδικές φωνές και ίσως είναι το καλύτερο αστικό πάρκο στην Αττική.

Όπως είχε υποσχεθεί η σημερινή δημοτική αρχή του Γιάννη Κωνσταντάτου όταν το εγκαινίαζε, πριν από 4 χρόνια, η εικόνα του θα βελτιωνόταν χρόνο με το χρόνο.

Στο πάρκο δημιουργήθηκε ένας νέος ποδηλατόδρομος για μικρά παιδιά, φυτεύτηκαν εκατοντάδες λουλούδια και μυρωδικά φυτά, τοποθετήθηκε ένα υπαίθριο γυμναστήριο και τραπέζια πιγκ-πογκ, και κατασκευάστηκε από την αρχή ένα σύγχρονο γήπεδο 5χ5.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάθονται να απολαμβάνουν τον καφέ τους στα νέα κιόσκια και στους τραπεζόπαγκους, ενώ τα παιδιά τους θα παίζουν στην πιστοποιημένη με το ειδικό σήμα του Υπουργείου Εσωτερικών, παιδική χαρά και θα κάνουν ποδήλατο στον καινούργιο ποδηλατόδρομο.

Για τους ζωόφιλους υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο πάρκο σκύλων, ενώ οι λάτρεις του κινηματογράφου σε λίγες ημέρες θα απολαμβάνουν ταινίες πρώτης προβολής στο θερινό σινεμά που βρίσκεται μέσα στο πάρκο.

Ο στόχος της διοίκησης Κωνσταντάτου, να ξαναδώσει ζωή στις παραμελημένες γειτονιές της πόλης με έργα ουσίας και ανάπτυξης, υλοποιείται καθημερινά με σταθερά βήματα προς τα μπρος.

Η αναγέννηση της πόλης που υποσχέθηκε ο δήμαρχος, συνεχίζεται δυναμικά και με αμείωτους ρυθμούς. 

Προβλήθηκε 5655 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.