Τα fake news στην Ηλιούπολη έχουν ονοματεπώνυμο, Κώστας Σεφτελής.  (Το διαβάσαμε εδώ)

Ο ενορχηστρωτής των fake news στο Δήμο Ηλιούπολης ξαναχτύπησε.

Σε μια απέλπιδα προσπάθειά του να ακουστεί το όνομά του ενόψει και των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών δεν διστάζει να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα εφευρίσκοντας κάθε φορά και ένα κοινότυπο ψέμα.

Αυτή τη φορά «ανακάλυψε αριθμητικές αλχημείες» σχετικά με το πρόγραμμα κομποστοποίησης των κλαδιών. Και προκειμένου να τεκμηριώσει τη νέα του ανακάλυψη πειράζει τις ημερομηνίες και τα ποσά που έχουν καταβληθεί στα πλαίσια της εκτέλεσης των εργασιών που προβλέπει η σύμβαση που και ο ίδιος έχει υπερψηφίσει.

Εθισμένος στην προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση, αραδιάζει το ένα ψέμα μετά το άλλο προκειμένου να εξασφαλίσει ένα λεπτό προσωπικής δημοσιότητας.

Αν και ελάχιστους ενδιαφέρει πλέον ο δημόσιος λόγος και οι «καταγγελίες» του Κ. Σεφτελή, εντούτοις για τελευταία φορά θα του κάνουμε το χατίρι να του απαντήσουμε.

ΨΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: Υποστηρίζει πως καταβάλαμε ως Δημοτική Αρχή το ποσό των 196.000 ευρώ σε μία περίοδο 1,5 έτους. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι όμως πως σε διάστημα 2 ετών και 8 μηνών (από την έναρξη της σύμβασης, 9-9-2015 έως και την ημέρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, 26-4-2018) καταβάλαμε το ποσό των 134.000 ευρώ.

ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Για να του βγουν τα πειραγμένα νούμερα επικαλείται το Χρηματικό ΕΝΤΑΛΜΑ 1824/2016 ύψους 24.200 € (https://diavgeia.gov.gr/doc/7ΨΛ0ΩΡΥ-ΩΗΧ). Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι όμως ότι γνωρίζει ότι το ΕΝΤΑΛΜΑ δεν πληρώθηκε ποτέ για το λόγο ότι είχε ακυρωθεί.

ΨΕΜΑ ΤΡΙΤΟ: Επικαλείται το Χρηματικό ΕΝΤΑΛΜΑ των 37.409€ που αφορά εκτέλεση εργασιών έτους 2018 με ημερομηνία έκδοσης 18-4-2018, γνωρίζοντας όμως ότι το ποσό δεν εκταμιεύεται ποτέ την ίδια ημέρα. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση εκταμιεύτηκε από το Δήμο μας μετά την επίμαχη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα στις 30-4-2018.

Στην απεγνωσμένη του προσπάθεια να αποδομήσει τα έργα και τις ημέρες της Δημοτικής Αρχής, ο μυθομανής της Ηλιούπολης αμφισβητεί ακόμη και τον Διευθυντή Οικονομικών του Δήμου ο οποίος προσκόμισε στο Δημοτικό Συμβούλιο τα στοιχεία των πληρωμών μέχρι και τις 26 Απριλίου 2018.

Νομίζει πως με την εμμονή του να καταφέρετε εργολαβικά κατά της παράταξης που τον ανέδειξε στα Δημοτικά πράγματα της πόλης μας θα ψηλώσει πολιτικά και θα γίνει ισότιμος συνομιλητής με όσους σχεδιάζουμε το σήμερα και οραματιζόμαστε το αύριο της Ηλιούπολης.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι όμως πως οδηγείται με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ προς την πολιτική απαξίωση και τον προσωπικό απομονωτισμό.

Σχόλιο δικό μας: το κείμενο του κ. Κώστα Σεφτελή (εδώ

Προβλήθηκε 1229 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...