Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Ηλιούπολης, εν όψη της επερχόμενης θερινής περιόδου με τα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης:

- Απολογισμός χειμερινής περιόδου 2017-2018

- Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2018.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι προσκεκλημένοι, μέλη του Σ.Τ.Ο. Δήμου Ηλιούπολης και πιο συγκεκριμένα εκπρόσωποι από :

- Την Περιφέρεια Αττικής

- Πυροσβεστική Υπηρεσία

- Δασαρχείο

- Αστυνομία

- Εθελοντές δασοπροστασίας Ηλιούπολης

- Εκπρόσωποι του δήμου Ηλιούπολης

Κατά την διεξοδική και εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, αρχικά παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν τα θέματα που απασχόλησαν την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας κατά την χειμερινή περίοδο 2017-2018. Ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηλιούπολης κ. Χρήστος Καλαρρύτης, ενόψει της επερχόμενης θερινής περιόδου, παρουσίασε αναλυτικά το επικαιροποιημένο σχέδιο δράσης αντιπυρικής περιόδου 2018, όπου εγκρίθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη του Σ.Τ.Ο. Δήμου Ηλιούπολης.

Αναλυτικά το «Σχέδιο δράσης αντιπυρικής περιόδου 2018 του Δήμου Ηλιούπολης» μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους. 

Σχέδιο Δράσης Αντιπυρικής Περιόδου 2018

Παράρτημα 1 - Πυροσβεστικοί Κρούνοι

Παράρτημα 2 - Χάρτης Πυρασφάλειας

Παράρτημα 3

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 633 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.