Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαίου στο κλειστό θέατρο του δημαρχιακού μεγάρου του Δήμου Ηλιούπολης η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες στον Χαραυγιακό.

Η διαδικασία έγινε παρουσία του Δήμαρχου της πόλης κ. Βασίλη Βαλασσόπουλου και μέσα σε πανηγυρικό χαρακτήρα και βέβαια με έκδηλο τον ενθουσιασμό των μελών της ιστορικής ομάδας από την άνοδο στην Γ’ Εθνική και της επιστροφή της μετά από 22 ολόκληρα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Μετά τον οικονομικό απολογισμό ακολούθησαν οι Αρχαιρεσίες και ο «ηγέτης» της ομάδας Μανώλης Φύτρος επανεξελέγη επικεφαλής της νέας 12μελούς διοίκησης η οποία αποτελείται από τα ακόλουθα 7 παλαιά και 5 νέα μέλη (συν ένα αναπληρωματικό):

Μανώλης Φύτρος, Αντώνης Κορωνέλος, Φραγκίσκος Δεκαβάλας, Ευάγγελος Κουνέλης, Νικόλαος Κουντουριώτης, Νικόλαος Στέφας, Αθανάσιος Πολύζος.

Τα 5 νέα μέλη Ευάγγελος Μουρτζής, Παντελής Κριτσόβας, Άρης Ρετσίνας, Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος, και Ευδοκία Καλυβιώτη συμπληρώνονται από το αναπληρωματικό μέλος Σοφρώνη Τιγκιρίδη.

Την επόμενη εβδομάδα η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα για να οδηγήσει την ομάδα στα «μονοπάτια» της Γ’ Εθνικής.

*Τέλος σήμερα Πέμπτη 31 Μαΐου στις 06.00 μ.μ στο γήπεδο Ηλιούπολης Α’ ο Χαραυγιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την Α.Ε. Μοσχάτου. 

πηγή: www.sportifico.gr

Προβλήθηκε 631 φορές