Ηλιούπολη 31 Μάη 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης, στις 24 Μάη 2018,

η Λαϊκή Συσπείρωση κατέθεσε δύο ψηφίσματα.

Ένα που καταδικάζει την επίθεση φασιστοειδών στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, την ημέρα της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων από τους Τούρκους, το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα.

Το δεύτερο ψήφισμα ήταν για την σφαγή των Παλαιστινίων από το κράτος δολοφόνο, του Ισραήλ.

Η μόνη παράταξη που δεν το ψήφισε ήταν η παράταξη "Ηλίου-πόλις - Ανθρώπινη πόλη", όπου η ανθρωπιά τους φτάνει ως εκεί που δεν θίγονται η ΕΕ και ο Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησής τους, που ευθυγραμμισμένος με τις σχετικές ανακοινώσεις των ίσων αποστάσεων, ζητώντας ψυχραιμία και από τις δύο πλευρές, εξισώνοντας τον θύτη με το θύμα!!!

Είναι καθαρό και κατανοητό πια, ότι οι "αυτοδιοικητικοί" που τάχα είναι ακομμάτιστοι, όταν τους θίγουν την υπερκείμενη και "κυβερνώσα αριστερά" και κομματικοί είναι και κυβερνητικοί!!!

Δείτε το video από το Δημοτικό Συμβούλιο (εδώ)

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης
 

Προβλήθηκε 584 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.