Πηγή: www.zougla.gr

Η συνέλευση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα καλεί σήμερα στις 6 μ.μ. σε μοτοπορεία που θα ξεκινήσει από την πλατεία Εξαρχείων και στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, στο οποίο νοσηλεύεται ο απεργός πείνας.

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Athens Indymedia έχει ως εξής:

Δ. Κουφοντίνας: Αρνούμαι οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια! Ολοι/ες στη μοτοπορεία και τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Αύριο, Δευτέρα 11 του Ιούνη, ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα βρίσκεται στη 13η μέρα απεργίας πείνας. Η συνέλευση αλληλεγγύης καλεί σε μοτοπορεία (που θα ξεκινήσει στις 6μμ από την πλατεία Εξαρχείων) και σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 7.30μμ έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, στο οποίο νοσηλεύεται ο απεργός πείνας.

Στο μεταξύ, μολονότι ανέλαβε ο νέος εισαγγελέας στη φυλακή Κορυδαλλού, δεν έχει γίνει καμιά κίνηση σύγκλησης του Συμβουλίου Φυλακής (που υπάρχει πλέον σε πλήρη σύνθεση), ώστε να εξετάσει το αίτημα του Δ. Κουφοντίνα για χορήγηση κανονικής άδειας, που εκκρεμεί εδώ και πάνω από δυο μήνες.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, με σημερινή του δήλωση εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τον τούρκο αγωνιστή Τουργκούτ Καγιά, ο οποίος βρίσκεται επίσης σε απεργία πείνας για να μην εκδοθεί στο τουρκικό καθεστώς.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, αρνούμενος να δεχτεί ιατρική βοήθεια. Μετά από αίτημα των γιατρών, το κατέστησε σαφές και γραπτώς, δηλώνοντας ότι αρνείται να πάρει οποιοδήποτε σκεύασμα σακχάρου.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ 

Προβλήθηκε 600 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.