Πηγή: www.aftodioikisi.gr

Κίνδυνο να μείνει η Αττική με τα σκουπίδια στους δρόμους εγκυμονεί το ρήγμα που δημιουργήθηκε σε ένα από τα νέα κύτταρα του ΧΥΤΑ Φυλής, με αποτέλεσμα από το Σαββατοκύριακο να παραμένει κλειστός και πολλοί δήμοι να ζητούν από τους δημότες τους να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το ρήγμα είναι ιδιαίτερα μεγάλο, μήκους περίπου 50 μέτρων, πλάτους 2-3 και βάθους σχεδόν 3 μέτρων, και είναι άγνωστο πότε θα μπορέσει να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ΕΔΣΝΑ, που δεν έχει ενημερώσει επίσημα για το πρόβλημα με κάποια ανακοίνωση, προσανατολίζεται να ανοίξει ένα από υπόλοιπα δύο νέα κύτταρα, προκειμένου να δοθεί άμεση λύση.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες, ανακοινώσεις για το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων πρόκειται να κάνει η περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Ρένα Δούρου. 

Προβλήθηκε 979 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.