Τετράωρη στάση εργασίας (13.06.2018) για το ΔΕ νοσηλευτικό προσωπικό

Υγεία 13 Ιουνίου 2018

Πηγή: www.zougla.gr

Στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 για το ΔΕ νοσηλευτικό προσωπικό προκήρυξε για σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 12:00 έξω από το υπουργείο Υγείας.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, «το ΔΕ νοσηλευτικό προσωπικό εργάζεται με υπευθυνότητα σε συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης» και διεκδικεί εκπαιδευτική αναβάθμιση (είσοδος στα ΤΕΙ στο 3ο έτος με εμπειρία), κατοχύρωση και αναβάθμιση των μισθολογικών και επαγγελματικών δικαιωμάτων, ένταξη στα ΒΑΕ, διατήρηση και επέκταση του ανθυγιεινού επιδόματος. 

Προβλήθηκε 875 φορές

Απαλλαγείτε από τον πόνο με αρθροσκόπηση γόνατος!

Η αρθροσκόπηση γόνατος αποτελεί μια πρωτοποριακή, ελάχιστα επεμβατική χειρουργική τεχνική που επιτρέπει την εξέταση και θεραπεία προβλημάτων της άρθρωσης χωρίς μεγάλες τομές, προσφέροντας γρήγορη ανάρρωση και ελάχιστο πόνο.

Κάντε το όνειρο της μητρότητας πραγματικότητα με IVF εξωσωματική γονιμοποίηση!

Η IVF εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF – In Vitro Fertilization) είναι η πιο συνηθισμένη μέθοδος ιατρικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ιδανική για ζευγάρια που ονειρεύονται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δικό τους παιδί.