Η Σία Τοτσίδου στην 12αδα για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Εντός των τειχών 17 Ιουνίου 2018

Πηγή: www.volleynews.gr

Την 12άδα που θα ταξιδέψει στην Ταραγόνα της Ισπανίας (Μεσογειακοί Αγώνες) ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο.

Αναλυτικά:

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Ακραίες: Ευαγγελία Μερτέκη, Μαρία Γενιτσαρίδη, Παναγιώτα Διώτη, Όλγα Στράντζαλη, Σία Τοτσίδου.

Διαγώνια: Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Κεντρικές: Τζίνα Λαμπρούση, Κατερίνα Γιώτα, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού. 

Προβλήθηκε 921 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.