του Μιχάλη Τεζάρη (www.newpost.gr)

Αντιμέτωπος με ένα αδίστακτο ζευγάρι βρέθηκε νεαρός γιατρός δημόσιου νοσοκομείου στο Γκάζι.

Το θύμα της επίθεσης δέχτηκε 3 μαχαιριές στο πόδι με τους δράστες να του αφαιρούν χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο αδίστακτος δράστης μαχαίρωσε το θύμα του χωρίς οίκτο, αδιαφορώντας αν θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στον άτυχο γιατρό.

Όλα εξελίχθηκαν στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακή, στις 10 Ιουνίου στην Ιερά Οδό.

Ο 24χρονος Α.Σ κατευθυνόταν στην πιάτσα προκειμένου να πάρει ταξί. Την στιγμή εκείνη εμφανίστηκε «ένα καθώς πρέπει ζευγάρι και μου είπαν πως κάτι θέλουν να μου πουν» αναφέρει και συνεχίζει να περιγράφει τα δραματικά γεγονότα που ακολούθησαν.

«Μόλις πλησίασα και χωρίς καμία προειδοποίηση ο άνδρας έβγαλε ένα μαχαίρι και με κάρφωσε μια φορά, μέχρι να προλάβω να καταλάβω τι συμβαίνει, άκουσα την κοπέλα να φωνάζει, δώσε μας τα λεφτά σου, τότε εκείνος που είπε τα λεφτά θα σε μαχαιρώσω στην καρδιά».

Η μαρτυρία του θύματος σοκάρει, καθώς η επίθεση σημειώθηκε σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας. Οι δράστες αφαίρεσαν από τον 24χρονο, ένα κινητό τηλέφωνο, μια κάρτα ανάληψης χρημάτων και ένα καπέλο.

Ο γιατρός προσπάθησε να εντοπίσει το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, μέσω gps και βρήκε το κινητό σε ένα κατάστημα στην οδό Μενάνδρου. Αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες ξεφορτώθηκαν το κινητό τηλέφωνο για να μην εντοπιστούν, ενώ είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί σε ποιο ακριβώς κατάστημα το "έχουν σπρώξει" μιας και δεν υπάρχει ακριβές στίγμα του.

Σύμφωνα με αναφορές, στο συγκεκριμένο σημείο το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί τέσσερις επιθέσεις.

Σε κάποιες από αυτές οι δράστες εμφανίζονται σαν ζευγάρι και προσεγγίζουν τα ανυποψίαστα θύματά τους, χωρίς να κινούν υποψίες.

Σε άλλες πάλι περιπτώσεις, οι δράστες παρουσιάζονται ως άτομα που μόλις έχουν βγει από κάποιο κλαμπ της περιοχής και ζητούν δήθεν πληροφορία για κάποια οδό στην περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση, στελέχη της ασφάλειας έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και της εξάρθρωσης της συγκεκριμένης σπείρας. 

Προβλήθηκε 1092 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.