Συνεχίζονται με πολύ αργούς ρυθμούς λόγω καιρικών συνθηκών οι εργασίες αποκατάστασης του ρήγματος στο ΧΥΤΑ της Φυλής και η προσδοκία είναι μέχρι την Τετάρτη να έχουν ολοκληρωθεί οι βασικές εργασίες, καιρού όμως επιτρέποντος.

Οι πιο πραγματιστές συνυπολογίζοντας τις καιρικές συνθήκες εκτιμούν ότι θα την φάμε όλη την εβδομάδα.

Υπολογίζεται ότι η αποκατάσταση του ρήγματος θα γίνει σταδιακά και σταδιακά αντίστοιχα θα ανοίξει και ο ΧΥΤΑ και θα αρχίσει να δέχεται κάποιους όγκους σκουπιδιών. Οπότε θα μιλάμε για κανονική ροή μετά την άλλη εβδομάδα.

Το μεγάλο πρόβλημα που ανέδειξε το ρήγμα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου πια χώρος για περαιτέρω χρήση στον ΧΥΤΑ της Φυλής.

Ηδη οι εργασίες που αδειάζουν μέρος του όγκου σκουπιδιών που υπάρχει στο ρήγμα έτσι ώστε να ελαφρύνει και να δεχθεί την αντιστήριξη, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία του ΧΥΤΑ.

πηγή: www.myota.gr 

Προβλήθηκε 331 φορές
«Χειρόφρενο» στον ΗΣΑΠ, τρόλεϊ και λεωφορεία  την Τρίτη.

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου το επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες αποφάσισαν την πραγματοποίηση απεργίας αντιδρώντας στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, στο πλαίσιο.

ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι αποφάσεις Γαβρόγλου για τα θρησκευτικά

''Πρέπει να επιδιώκεται η ανάπτυξη της Ορθόδοξης Χριστιανικής συνείδησης", "το μάθημα απευθύνεται αποκλειστικά στους Ορθόδοξους Χριστιανούς μαθητές", αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του προϊσταμένου του Τμήματος κατά Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ.

Αναστάτωση προκλήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. από έκρηξη ισχυρού εμπρηστικού μηχανισμού σήμερα στις 05.00 τα ξημερώματα στην Καλογρέζα, στο σπίτι του προϊσταμένου του Τμήματος Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της αστυνομίας.