Συνεχίζονται με πολύ αργούς ρυθμούς λόγω καιρικών συνθηκών οι εργασίες αποκατάστασης του ρήγματος στο ΧΥΤΑ της Φυλής και η προσδοκία είναι μέχρι την Τετάρτη να έχουν ολοκληρωθεί οι βασικές εργασίες, καιρού όμως επιτρέποντος.

Οι πιο πραγματιστές συνυπολογίζοντας τις καιρικές συνθήκες εκτιμούν ότι θα την φάμε όλη την εβδομάδα.

Υπολογίζεται ότι η αποκατάσταση του ρήγματος θα γίνει σταδιακά και σταδιακά αντίστοιχα θα ανοίξει και ο ΧΥΤΑ και θα αρχίσει να δέχεται κάποιους όγκους σκουπιδιών. Οπότε θα μιλάμε για κανονική ροή μετά την άλλη εβδομάδα.

Το μεγάλο πρόβλημα που ανέδειξε το ρήγμα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου πια χώρος για περαιτέρω χρήση στον ΧΥΤΑ της Φυλής.

Ηδη οι εργασίες που αδειάζουν μέρος του όγκου σκουπιδιών που υπάρχει στο ρήγμα έτσι ώστε να ελαφρύνει και να δεχθεί την αντιστήριξη, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία του ΧΥΤΑ.

πηγή: www.myota.gr 

Προβλήθηκε 312 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τα ορεινά της Κρήτης.

Αποκάλυψη: Η κόρη σκότωσε τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο Γουδή  - Τι είπε στους αστυνομικούς.

Μια οικογενειακή τραγωδία έκρυβε το θρίλερ με το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε στον δρόμο, στο Γουδί, το απόγευμα του Σαββάτου, αφού αποκαλύφθηκε ότι την είχε σκοτώσει η κόρη της.

Θερινές εκπτώσεις 2019: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Μια ανάσα από την επίσημη πρεμιέρα τους για φέτος βρίσκονται οι θερινές εκπτώσεις 2019, οι ημέρες εκείνες δηλαδή που οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους εν όψει καλοκαιριού σε καλύτερες τιμές.

Γιορτή του Πατέρα - 16.06.2019

Γιορτή του Πατέρα ή Ημέρα του Πατέρα ονομάζεται η ετήσια κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά την επιρροή των πατέρων στην κοινωνία