Συνεχίζονται με πολύ αργούς ρυθμούς λόγω καιρικών συνθηκών οι εργασίες αποκατάστασης του ρήγματος στο ΧΥΤΑ της Φυλής και η προσδοκία είναι μέχρι την Τετάρτη να έχουν ολοκληρωθεί οι βασικές εργασίες, καιρού όμως επιτρέποντος.

Οι πιο πραγματιστές συνυπολογίζοντας τις καιρικές συνθήκες εκτιμούν ότι θα την φάμε όλη την εβδομάδα.

Υπολογίζεται ότι η αποκατάσταση του ρήγματος θα γίνει σταδιακά και σταδιακά αντίστοιχα θα ανοίξει και ο ΧΥΤΑ και θα αρχίσει να δέχεται κάποιους όγκους σκουπιδιών. Οπότε θα μιλάμε για κανονική ροή μετά την άλλη εβδομάδα.

Το μεγάλο πρόβλημα που ανέδειξε το ρήγμα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου πια χώρος για περαιτέρω χρήση στον ΧΥΤΑ της Φυλής.

Ηδη οι εργασίες που αδειάζουν μέρος του όγκου σκουπιδιών που υπάρχει στο ρήγμα έτσι ώστε να ελαφρύνει και να δεχθεί την αντιστήριξη, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία του ΧΥΤΑ.

πηγή: www.myota.gr 

Προβλήθηκε 391 φορές
Ο καιρός την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Στα νησιά του Ιονίου, τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με βελτίωση από το βράδυ.

Κορονοϊός: Υπερδιπλασιάστηκαν και… απλώθηκαν τα κρούσματα - Μάσκα ξανά και plan B στο προσκήνιο

Στο κόκκινο η ανησυχία μετά την έξαρση που παρουσιάζει ο κορονοϊός τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Ξεκάθαροι οι λοιμωξιολόγοι για το τι πρέπει να γίνει. Οι εγχώριες “παραφωνίες”, οι Βρετανοί… που έρχονται και η προσεκτική ματιά στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.