Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης ότι ο ΧΥΤΑ της Φυλής παραμένει για όγδοη συνεχόμενη μέρα κλειστός λόγω ρήγματος που δημιουργήθηκε στο χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για γρήγορη αποκατάσταση, όπως φαίνεται οι εργασίες θα συνεχιστούν για αρκετό χρόνο ακόμη, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η μεταφορά των απορριμμάτων.

Ο Δήμος Ηλιούπολης από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του Φορέα Διαχείρισης του ΧΥΤΑ της Φυλής για την ζημιά που προκλήθηκε, κατέβαλε προσπάθειες ορθολογικής αποκομιδής μόνο από τα σημεία όπου σχηματίζονταν μεγάλοι όγκοι. Όμως μετά από οκτώ μέρες αποκομιδής, η χωρητικότητα των απορριμματοφόρων εξαντλήθηκε.

Για να μπορέσουμε τώρα πια να αντεπεξέλθουμε στην κρίσιμη αυτή κατάσταση, και πάνω από όλα να προστατεύσουμε την υγεία των πολιτών, παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Ηλιούπολης:

Να μειώσουν δραστικά κατά το δυνατόν την ποσότητα των απορριμμάτων που τοποθετούν στους πράσινους κάδους.

Να εντείνουν την ανακύκλωση και να μικρύνουν κατά το δυνατόν τις ποσότητες που φτάνουν στους πράσινους κάδους των σύμμεικτων απορριμμάτων.

Να μην πετάνε στα πεζοδρόμια ή σε κοινόχρηστους χώρους ογκώδη αντικείμενα.

Ζητάμε την προσπάθεια όλων, προκειμένου να διαφυλαχθεί η καλή εικόνα της πόλης και η δημόσια υγεία

Προβλήθηκε 447 φορές

Ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων καταγγέλλει την τρομοκρατία σε Γυμνάσιο της Ηλιούπολης

Τη διευθύντρια του Γυμνασίου κινητικά αναπήρων στην Ηλιούπολη, η οποία για ακόμη μια φορά, απαγόρευσε σε αντιπροσωπεία του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων να παραβρεθεί σε εκδήλωση...

Γιώργος Χατζηδάκης: ''Άμεσες ενέργειες για εφαρμογή της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής στον Δήμο Ηλιούπολης''

Οι δημοτικές εκλογές είναι πια παρελθόν και με την ανάληψη καθηκόντων της νέας Διοίκησης από 1η Σεπτεμβρίου μια νέα περίοδος αρχίζει για τη πόλη...