ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΖΑΒΕΛΑ

Εντός των τειχών 22 Ιουνίου 2018

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας προσκαλεί στη μεγάλη γιορτή για την δημιουργία του Πάρκου Τζαβέλα που διοργανώνει την Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 19:00 το απόγευμα. Να γιορτάσουμε την παράδοση στους πολίτες ενός ακόμη δημόσιου χώρου για παιχνίδι, ξεκούραση και αναψυχή.

Ακριβώς πάνω από την λεωφόρο Βουλιαγμένης και στο τελείωμα της ρεματιάς στην οδό Τζαβέλλα δημιουργήθηκε η πιο πράσινη παιδική χαρά της πόλης μας και μοναδική στην Ελλάδα. Μια πράσινη όαση που θα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα σημεία συνάντησης και παιχνιδιού των μικρών μας δημοτών.

Η δημιουργία μιας πράσινης παιδικής χαράς σε αυτό το χώρο, ήταν ένα όραμα της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου για την αναβάθμιση της περιοχής που εδώ και χρόνια λόγω και ορισμένων νομικών θεμάτων παρέμενε εγκαταλελειμμένη.

Ο Δήμος Ηλιούπολης εγκατέστησε παιδική χαρά, όργανα γυμναστικής ενηλίκων, παγκάκια κιόσκια, και το δενδροφύτευσε για να γίνει μια ακόμη όαση πρασίνου μέσα στην πόλη. Όλοι μαζί θα το γιορτάσουμε στο Πάρκο Τζαβέλα, την Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 19:00 το απόγευμα! 

Προβλήθηκε 1060 φορές

Επιστολή προς κ.Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, Δήμαρχο Ηλιουπόλεως σχετικά με γιορτή Αγίας Μαρίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.