Πηγή: www.newpost.gr

Στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δύο ατόμων που συνελήφθησαν στις 2 Ιουνίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, για κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι συλληφθέντες μαζί με συνεργούς τους που αναζητούνται και έχοντας διακριτούς ρόλους, μετέβαιναν σε οικίες ηλικιωμένων και ένας εξ αυτών, με το πρόσχημα του υποψήφιου ενοικιαστή ακινήτου ή του συντηρητή ανελκυστήρων, εισέρχονταν σε αυτές.

Στη συνέχεια παρέσυρε τους ενοίκους στη βεράντα ή στην κουζίνα, προκειμένου να συζητήσουν, φροντίζοντας παράλληλα να αφήσει ανοικτή την κυρία είσοδο, από την οποία εισέρχονταν οι υπόλοιποι.

Κατά τη διάρκεια της απασχόλησης των ενοίκων, τα μέλη της σπείρας ερευνούσαν τους χώρους του σπιτιού και αφαιρούσαν κυρίως χρήματα και κοσμήματα. Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί πέντε περιπτώσεις κλοπών με την παραπάνω μέθοδο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

ΒΕΛΛΙΟ Αντώνιο του Γεωργίου και της Αιμιλίας, γεννηθέντα στις 14-5-1991 στην Αθήνα

2) ΣΑΪΝΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη του Μάριου και της Ιωάννας , γεννηθέντα στις 4-4-1996 στην Αθήνα
 

Προβλήθηκε 1468 φορές
Ευρωεκλογές 2024: Οι 35 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Όλα τα ονόματα

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (15.4.24) οι 35 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, μετά την καταμέτρηση των ψήφων των μελών και φίλων του κόμματος στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής.

Ο καιρός την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. - Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. - Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.