Πηγή: www.zougla.gr

Συνολικά 5 οπλίτες θητείας που ανήκουν στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου τραυματίστηκαν ελαφρά, σήμερα το πρωί, σε ατύχημα, όταν ανετράπη το ερπυστριοφόρο όχημα στο οποίο επέβαιναν. Το ατύχημα συνέβη στα πλαίσια άσκησης.

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού:

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, και περί ώρα 08:50, στο πλαίσιο άσκησης ΤΑΜΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ» του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), ερπυστριοφόρο όχημα, της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), που κινούνταν προς το πεδίο βολής «ΞYΝΤΟΥΣ», ανετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό 5 εκ των επιβαινόντων Οπλιτών Θητείας, οι οποίοι διακομίσθηκαν προληπτικά για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Προβλήθηκε 722 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.