Ο Πρωτέας Βούλας απέκτησε τη Λία Ντάνου

Στα πέριξ 26 Ιουνίου 2018

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Πρωτέας Βούλας.

Απέκτησε τη Λία Ντάνου από την Ηλιούπολη, μια παίκτρια που είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές.

Η 21χρονη γκαρντ φόργουορντ, μάλιστα, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση του ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ καλωσορίζει τη Λία Ντάνου στην οικογένεια της.

Η 21χρονη γκαρντ/φόργουορντ (1.78) είναι διεθνής με την Εθνική Νέων Γυναικών και έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Άρη Πετρούπολης, Αμύντα και ΓΣ Ηλιούπολης.

Την καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε να είναι υγιής, χαρίζοντάς μας υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις και επιτυχίες με την ομάδα μας!».

www.basketa.gr 

Προβλήθηκε 687 φορές

Κατεδάφιση 21 αυθαιρέτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης μετά από 50 χρόνια

Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.